Geveltuin

Woon je in een huis zonder tuin, maar heb je er altijd al van gedroomd een eigen (voor)tuin te hebben? Denk dan eens aan een geveltuin: een strook (klim)planten en bloemen langs de gevel van een woning. Dit tuintje staat (meestal) op de openbare grond.

Geveltuinen geven de straat een heel andere aanblik en kunnen de buurt opfleuren. Maar er zijn nog meer voordelen. Zo zorgt de geveltuin voor verse lucht, voedsel voor bijen en vlinders en kan het regenwater beter worden afgevangen.

Voor een geveltuin is geen vergunning nodig. Je moet wel rekening houden met een aantal voorwaarden. Wanneer je dit stappenplan volgt, voldoe je automatisch aan de voorwaarden.

Adverteren, ik wil meer weten:

Via Ridderkerk Woont! kun je alles wat met wonen en prettig leven te maken heeft op een andere en vernieuwende manier onder de aandacht brengen. Het woonmagazine, de website en de bijbehorende social media kanalen, bieden je een unieke wijze om een commerciële uiting te plaatsen. Meer weten?

Ridderkerk Woont! is een initiatief van Atrium Makelaardij en HJ Media groep. In het nieuwe online woonmagazine voor Ridderkerk en omgeving vind je van alles wat met wonen en prettig te leven te maken heeft.

Ridderkerk Woont is een initiatief van Atrium Makelaardij & HJ Media Groep