Over Ridderkerk Woont!

Omdat Prettig wonen en leven belangrijker dan ooit zijn heeft Atrium Makelaardij in samenwerking met HJ Media Groep het digitale platform: Ridderkerk Woont! ontwikkeld. Het platform dat onder andere een woonmagazine bevat is bedacht door Joke van Vliet van Atrium Makelaardij. Als ervaren makelaar ziet zij de huizenmarkt veranderen en de aandacht van digitalisering nog verder toenemen. Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van communicatie.

Via het online platform kun je van alles volgen over wonen en leven in en om Ridderkerk. Wekelijks worden er interessante video’s, actualiteiten, artikelen en beelden geplaatst. Het woonmagazine, de website en de bijbehorende social media kanalen, bieden een unieke wijze om een commerciële uiting te plaatsen. Op deze manier krijg je als lokale ondernemer de kans om veel meer mensen te bereiken. In de bijgaande video leggen we hier meer over uit en krijg je gelijk een idee hoe jouw video eruit kan komen te zien. 

Atrium Makelaardij

Al jarenlang is ATRIUM Makelaardij het gezicht van Ridderkerk als het gaat om de aan-of verkoop van een huis, taxaties of om advies op onroerend goed gebied. Steeds meer mensen nemen ATRIUM Makelaardij in de arm als ze op zoek zijn naar een deskundige partner op het gebied van wonen. Atrium Makelaardij krijgt op Funda gemiddeld een 9 van haar klanten! 

HJ Media Groep

Flexibiliteit en service staan bij HJ Media Groep hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat niet elk bedrijf hetzelfde is en daarom zoeken wij naar creatieve oplossingen die het beste bij jouw bedrijf passen. Optimale resultaten zijn ons doel. Een team van gedreven professionals is hier dagelijks mee bezig. Wij leveren al onze producten en diensten vanaf één locatie met één vast aanspreekpunt.

Het team

Joke van Vliet

Atrium Makelaardij
Bedenker van Ridderkerk Woont!

Bianca van Helden

HJ Media Groep
Redacteur & Marketing

Over adverteren

Via Ridderkerk Woont! kun je alles wat met wonen en prettig leven te maken heeft op een andere en vernieuwende manier onder de aandacht brengen. Het woonmagazine, de website en de bijbehorende social media kanalen, bieden je een unieke wijze om een commerciële uiting te plaatsen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met een video. Of een sfeervolle onlinepagina met de door jou gewenste beelden in combinatie met wervende teksten. Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of de tarievenkaart. 

Er zijn vele combinatiemogelijkheden en alles kan op maat uitgevoerd worden. Als je laat weten hoe je het wenst kunnen we een voorstel op maat voor je maken. Uiteraard kun jezelf ook de pagina’s en de bijbehorende beelden, video’s en teksten et cetera gebruiken voor eigen publicatiedoeleinden.

  • Advertentiebanner: € 275,00
  • Afmeting: 1400px * 200px
  • Met doorlink naar eigen website

*De door ons opgemaakte advertorials blijven drie maanden online zichtbaar via het woonmagazine op de website van Ridderkerk Woont. Elk kwartaal zal het woonmagazine via de website en de verschillende social media kanalen onder de aandacht gebracht worden. Wekelijks zullen wij actualiteiten over wonen en leven in en om Ridderkerk plaatsen. Zo blijft het platform levendig en blijven de artikelen, advertorials, video’s, et cetera continu onder de aandacht.