Is jouw hypotheek nog up-to-date?

Hypotheker Ridderkerk

Kom langs bij De Hypotheker

Veel mensen die al een tijdje een koophuis hebben weten niet meer precies hoe het zit met hun hypotheek. Wat voor soort hypotheek was het ook alweer, hoe hoog was de rente en hoe lang de rentevaste periode? En dat is niet zo gek, want het wereldje van hypotheken is best ingewikkeld.

Toch is het fijn om weer even opgefrist te worden over je hypotheek. Ondertussen is er vast een hoop veranderd in je leven. Wellicht moet je hypotheek hierop aangepast worden. En misschien kun je wel geld besparen op je maandlasten! 

Plan een gesprek

Wat kan De Hypotheker voor je betekenen?

Bij de Hypotheker kun je kosteloos een intakegesprek inplannen om in kaart te brengen wat de stand van zaken is rondom je hypotheek. Dat biedt duidelijkheid en zekerheid. Ook informeren we je over de mogelijkheden om je hypotheek aan te passen of over te sluiten, wanneer dat gunstig is. 

Ook als je je hypotheek niet via De Hypotheker hebt afgesloten, ben je welkom.

  • Het eerste gesprek is voor onze rekening en altijd vrijblijvend
  • Wij geven 100% onafhankelijk advies voor jouw persoonlijke situatie

Wat kun je zelf doen?

Heb je je hypotheek niet afgesloten via De Hypotheker? Zorg er dan voor dat je alle hypotheekgegevens meeneemt naar het gesprek. De adviseur heeft dan snel en makkelijk inzicht in jouw informatie zodat hij je van een goed advies kan voorzien.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: ridderkerk1123@hypotheker.nl We komen zo snel mogelijk bij je terug. Je kunt ook chatten met onze adviseurs. Er verschijnt vanzelf een chatscherm als er een medewerker beschikbaar is (van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en op zondag van 9:00 tot 22:00).

Meer weten?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek, zodat jij weer helemaal up-to-date bent over jouw hypotheek.

Adverteren, ik wil meer weten:

Via Ridderkerk Woont! kun je alles wat met wonen en prettig leven te maken heeft op een andere en vernieuwende manier onder de aandacht brengen. Het woonmagazine, de website en de bijbehorende social media kanalen, bieden je een unieke wijze om een commerciële uiting te plaatsen. Meer weten?

Ridderkerk Woont! is een initiatief van Atrium Makelaardij en HJ Media groep. In het nieuwe online woonmagazine voor Ridderkerk en omgeving vind je van alles wat met wonen en prettig te leven te maken heeft.

Ridderkerk Woont is een initiatief van Atrium Makelaardij & HJ Media Groep