Energieadvies en -box

Wist je dat het als inwoner van de gemeente Barendrecht, Albrandswaard of Ridderkerk mogelijk is om een gratis adviesgesprek aan te vragen met een energiecoach? Energiecoaches wijzen je de weg door het grote aanbod van producten en leveranciers. Daarnaast adviseren zij op welke wijze je meer energie kunt besparen dat past bij jouw woonsituatie.

En dat is nog niet alles. Ook is er een energiebox-actie. De energiebox-actie heeft als doel om Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk duurzaam, gezond en leefbaar te houden. Voor nu en in de toekomst. Met de producten uit de energiebox kun je tot circa 115 euro per jaar verdienen op je energierekening. De box met producten ter waarde van 45 euro is nu geheel gratis. Er zijn twee standaard varianten. Lees er hier alles over.

Adverteren, ik wil meer weten:

Via Ridderkerk Woont! kun je alles wat met wonen en prettig leven te maken heeft op een andere en vernieuwende manier onder de aandacht brengen. Het woonmagazine, de website en de bijbehorende social media kanalen, bieden je een unieke wijze om een commerciële uiting te plaatsen. Meer weten?

Ridderkerk Woont! is een initiatief van Atrium Makelaardij en HJ Media groep. In het nieuwe online woonmagazine voor Ridderkerk en omgeving vind je van alles wat met wonen en prettig te leven te maken heeft.

Ridderkerk Woont is een initiatief van Atrium Makelaardij & HJ Media Groep