Duurzaam wonen en leven; de trend van 2021

Steeds meer mensen zien het belang van duurzaam wonen en leven en naar verwachting zal deze trend alleen nog maar meer doorzetten in 2021. En niet alleen bij de nieuwbouwwoningen.

We zien dat daken steeds vaker bedekt worden met zonnepanelen. En ook minder drastische duurzame oplossingen zijn in trek. Van aluminiumfolie achter de verwarmingselementen tot tochtstrip bij deuren en ramen. Met al die voorzieningen valt er al snel tientallen euro’s aan energie te besparen. En misschien belangrijker nog; er wordt rekening gehouden met het milieu. De trend zet zich overigens ook door in de woninginrichting. Er wordt gekozen voor gerecycled materiaal of tijdloze meubelen die langer meegaan. Woonmerken bieden steeds vaker producten aan die CO2 neutraal zijn geproduceerd zodat het milieu minder belast wordt. Ook in de tuinen is men zich meer bewust van wat goed is voor het milieu. Bijvoorbeeld door een regenton te plaatsen, een moestuin aan te leggen en/of te composteren. Tevens verkiest de Nederlander meer en meer een diervriendelijke tuin waar insecten en vogels vrij spel krijgen boven tuin vol tegels.

Adverteren, ik wil meer weten:

Via Ridderkerk Woont! kun je alles wat met wonen en prettig leven te maken heeft op een andere en vernieuwende manier onder de aandacht brengen. Het woonmagazine, de website en de bijbehorende social media kanalen, bieden je een unieke wijze om een commerciële uiting te plaatsen. Meer weten?

Ridderkerk Woont! is een initiatief van Atrium Makelaardij en HJ Media groep. In het nieuwe online woonmagazine voor Ridderkerk en omgeving vind je van alles wat met wonen en prettig te leven te maken heeft.

Ridderkerk Woont is een initiatief van Atrium Makelaardij & HJ Media Groep